Pasdite rreth orës 18:00 në ujërat e akumulimit “Turija” në Strumicë është gjetur një trup njeriu në rezervuarin për derivate nga një automjet transportues motorik.

Lajmin për MIA-n e konfirmoi zëdhënësja e SPB Strumicë, Hrizantema Rendevska, e cila informoi se trupi me urdhër të prokurorit publik i është dorëzuar mjekësisë ligjore që të kryhet obduksion dhe identifikim.

Shtoi se në vendin e ngjarjes nëpunësit policorë nga SPB Strumicë dhe prokurori publik vazhdojnë të ndërmarrin veprime të tjera hetimore për dokumentimin dhe zbardhjen e plotë të rastit.