Cesc Fabregas foli për “El Partidazo” dhe “Radio Marca”, ku futbollisti i Monacos tregoi anën e tij më personale. Vdekja e Reyes? “Ishte një lajm që më ka shokuar.

Unë bashkohesha me të falë një miqësie dhe kujtimesh të pashlyeshme të fazës sime fillestare si futbollist. Kurrë nuk do ta harroj atë që bëri për mua në dy vitet e para në Londër”. Hazard? “Jam i befasuar, kur flasin për peshën e tij.

Duket se njerëzit nuk i kanë parë shtatë vitet e tij në Premier League. Paraqitja e tij në Madrid është fjalë kryesore”.

Real Madridi? “Ky klub ka pasur interes të fortë për mua katër herë. Dy herët e para isha shumë i ri. Në të tretën e kisha marrë vendimin të shkoja te Barca, por dëgjova edhe Realin”, tha Fabregas.