Një terapiste seksi ka zbuluar se çfarë femrat duan që meshkujt të thonë përgjatë seksit.

Terapistja e lidhjeve dhe psikoseksualaja Kate Moyle është e specializuar në fushën e jetës seksuale.

Dhe, me një bisedë ekskluzive me Daily Star, Kate ka zbuluar disa këshilla të rëndësishme në lidhje me atë se çfarë femrat dëshirojnë që partnerët t’iu thonë gjatë aktit intim.

“Nuk ekziston ndonjë frazë speicifike por, përforcimi nëpërmjet mbështetjes bën që çdo femër të ndjehet mirë”, ka deklaruar ekspertja e seksit.

Por, ekspertja iu bëri thirrje të gjithëve që të jenë në gjendje të kuptojnë njëri tjetrin dhe të bisedojnë në lidhje me atë se çfarë u pëlqen.

Në fund, ajo rekomandon që të bisedohet më shumë në lidhje me preferencat dhe fetishet e partnerit dhe partneres.

Loading...