Deputeti i LSDM-së, Muhamet Zekiri ka komentuar lidhur me rastin “Reket” dhe të dyshuarin Boki13.

Muki ka supozuar se biznesmeni Kamçev u ka dhë para edhe Gruevskit dhe familjes.

“Kur Bokit13 i ka dhënë mito 1.5 milion euro, paramendoni sa i ka dhënë Orce Kamçevi Gruevskit dhe familjes…,” është shrehur Muki.