Ka edhe më tej një lum thashethemesh në lidhje me Nora Istrefin dhe Robert Berishen. Ka shumë zëra që thonë se çdo gjë mes tyre ka mbaruar, por edhe të tjerë që deklarojnë se çifti janë bashkë.

Duke e pasur parasysh që në shoubiz shpesh po bëhen edhe “lojra”, pa dyshim se ka vend për hamendësime.

Se kanë kaluar kriza martesore, kjo s’do mend, pasi çdo çift kalon edhe nëpër momente të pa këndshme. E, nëse flasim për grindje të vogla mes dyshes, atëherë Nora ka deklaruar më parë se ata zakonisht janë grindur për punë të orareve dhe ngadalsisë së Nores.

Në fakt, duket sikur të gjitha gratë nxisin debate e grindje për këtë arsye. A keni edhe ju përvoja të ngjashme me partnerët tuaj?

“Roberti është më i saktë në orare, kurse unë e marr avash dhe nuk nxitoj. E kam veti”, thotë Nora, që njihet si tip i qetë.