Një çift ishin duke u puthur në një urë para se tragjikisht të binin nga ura mbrëmë në Peru.

Maybeth Espinoz dhe Hector Vidal ishin duke u kthyer në shtëpi pas një ndeje në një klub të natës kur tragjikisht ranë nga Ura e Betlehemit.

Momenti është kapur nga kamerat e sigurisë në qytet.

Çifti ishin duke u përqafuar dhe papritmas humbin balancin duke rënë nga një lartësi e madhe.

Maybeth kishte vdekur në vend, ndërsa Hectori kishte pësuar një frakturë në kafkë dhe më pas vdiq në spital.