Ndonëse është shfaqur së fundmi në ekranin e Digitalb, duket se gazetarja e sportit Lei Kraja po ecën në hapa të sigurt, për t’u rikthyer shumë shpejt në një emër tejet i pëlqyer për publikun.

Por si është një mëngjes për moderatoren dhe modelen simpatike?

Lei Kraja u tregua shumë e sjellshme e tejet e hapur për të ndarë me ne të Bordo.al gjithë rutinën e mëngjesit të saj që nga zgjimi pa asnjë pikë grimi në fytyrë.., çfarë konsumon për mëngjes.., stili i veshjes në një ditë të zakonshme pune.., rutina e përkujdesjes së lëkurës, flokëve, disa sekrete bukurie, produktet kozmetike që përdor dhe gjithçka që Lei bën përpara se të dalë nga shtëpia…

ImageImage