Digjet edhe deponia në qytetin e Gostivarit

Një zjarr i fuqishëm para pak kohës ka shpërthyer edhe në deponinën që gjendet në rrethinë të fshatrave të qytetit të Gostivarit. Ndonëse nuk ka informacione se kush mund të jetë shkaktarë i këtij zjarri, temperaturat e larta këtë muaj dhe gjatë gjithë sezonit të verës kanë shkaktuar dhe vazhdojnë të shkaktojnë dëme në gjithë vendin.