Varret e heronjve kombëtar të rezistencës shqiptare kundër pushtuesve serb, Shotë dhe Azem Galicës janë dëmtuar sot nga disa persona të paidentifikuar. Varrezat gjenden në fshatin Galicë në Kosovë.