Në kohët e sotme Instagrami është kthyer në një mjet shumë të rëndësishëm për VIP-at.

Aty mund të promovojnë projektet e reja, mund të komunikojnë me fansat, mund të tregojnë jetën e tyre etj.

Prej kohësh tashmë është kthyer në konkurrencë edhe numri i ndjekësve, por sa prej këtyre ndjekësve janë të vërtet?

ICMP ka publikuar së fundmi një raport ku zbulon sa ndjekës të rremë kanë të famshmit në profilet e tyre në Instagram.

Image

Përqindjen më të madhe e ka moderatorja amerikane Ellen DeGeneres, me 58%.

Image

Pas saj vjen grupi korean BTS në vendin e dytë me 48%.

Image

Në vendin e tretë është Kourtney Kardashian, më pas Taylor Swift dhe Ariana Grande.

Image

Kim Kardashian hyn gjithashtu në këtë listë pasi 44% e ndjekësve të saj janë të rremë sipas hetimit.

Image

Kimin e ndjek edhe motra e saj Khloe me të njëjtën përqindje.

Image

Ndërsa Miley Cyrus ka 45% dhe Drake 38%.