Jennifer Lopz gjatë ditëve të kaluara ka mbushur 50 vjet dhe me këtë rast ka marrë urime dhe dhurata të shumta.

Ajo ka kohë që ka nisur një turne koncertal, “I’ts my party”, ku po performon anekënd planetit të tokës.

Një koncert të tillë do ta mbajë edhe në qytetin turistik turk të Antalias, ku pritet të ketë edhe adhurues të shumtë në sallën komcertale.