Një djalosh simpatik duket pranë këngëtares së njohur Dafina Zeqiri, por nëse mendja ju shkon tek dashuria e saj e re jeni gabim.

Djali që shihni në foto është një talent me një të veçantë nga Prishtina por që jeton në Gjermani dhe si duket janë takuar në ndonjë mbrëmje në Prishtinë dhe duke parë rrjetin social të djaloshit që quhet Shkëlzen do të shihni disa video cover dhe një zë mjaft të bukur të tij. Kush e di një ditë mund ti shohim ata në ndonjë duet perfekt, ndërsa këngëtari simpatik pritet të vijë shumë shpejt në treg me ndonjë këngë solo për tu prezantuar më mirë para publikut shqiptar.