Kohët e fundit ajo njoftoj se do të jetë drejtoreshë kreative për Nike dhe JordanKids në koleksionin e veshjeve të vjeshtës.

Dhe të dielën, Ciara tregoj letrat e saj kredenciale deri mori pjesë në Beautycon në Los Angelos.

Modelja 33 vjeqare, këngëtarja dhe nëna e dy fëmijëve dukej e përsosur në një fustan të shkurtër të bardhë.

Loading...
Global