Ajo njoftoi ndarjen e saj nga Sam Gowland një herë e përgjithmonë, pas një romance dyvjeçare muajin e kaluar.

Dhe Chloe Ferry vërtetoi se ajo është shëruar nga goditja e saj e fundit e zemrës, ndërsa gëzoi një udhëtim në Ibiza, Spanjë, të Mërkurën pasdite.

Ylli i Geordie Shore , 23 vjeç, dukej e bujshme në një bikini të vogël madje ajo është fotografuar edhe duke lëvizur nëpr qytet e madje edhe në farmaci ka shkuar e veshur me robabanjo.