Kur e hiqni tërë mjekrën, dukeni si adoleshent. Kur e lini të rritet, nuk dukeni edhe aq higjenik.

Ky është problem që i preokupon meshkujt anë e mbanë botës – secili brengoset se çfarë lloji të mjekrës e preferojnë femrat te një mashkull?

Shkenca, fatmirësisht, ka gjetur përgjigjen që iu nevojitet.

T mobile In article 1

Sipas hulumtimeve, meshkujt me mjekër shumë të vogël (p.sh. prerje 0.5) duken më së shumti joshës, ndërkaq ata me mjekër të gjatë perceptohen si më burrërorë, më agresivë dhe më të pjekur.

Sidoqoftë, një gjë është e qartë: hidheni në bërllok briskun e rrojës pasi që heqja e plotë e mjekrës nuk preferohet aspak nga femrat.