Cardi B asnjëherë nuk është turpëruar për dashurinë e saj ndaj bashkëshortit Offset.

Dhe reperja e Bodal Yellow e publikoj një video të mërkurën, ku qifti nuk mund të mbanin duartë ose gjuhët larg njëri-tjetrit.

Loading...
Global