Gazeta serbe Kurir ka publikuar deklaratën e Bokit 13 para policisë, kur u arrestuar si i dyshiar kryesor në rastin “Reket”.

“Nëse në vr asin faktet janë te Nëna ime”, ky është titulli në ballinën e gazetës sërbe.

“Nëse më varni dhe mundoheni ta paraqitni si vetëv rasje, nëse më rrahni,më torturoni, më frikësoni, tash mirë por ju tregoj që të mos thoni se kemi ditur, askush nuk do kursehet” është Boki sipas gazetës Kurir.