Bebe Rexha është një ndër këngëtaret më të suksesshme shqiptare dhe më të guximshmet e rrafshit ndërkombëtar.

Bukuroshja jonë po vazhdon të mbajë koncerte të njëpasnjëshme anembanë globit, ku po ndiqet nga mijëra adhurues.

Por, gjatë ditëve të kaluara 29-vjeçarja ka hasur në cilësime seksiste të shefes ekzekutive, e cila i ka thënë se është tejet e moshuar për tu shfaqur seksi.

View this post on Instagram

I recently had a MALE music executive tell me that I was getting too old and that my brand was “confusing.” Because… I’m a songwriter and I post sexy pics on my Instagram and that’s not what female songwriters are suppose to do, especially for my age. I’m 29. I’m fed up with being put in a box. I make my own rules. I’m tired of women getting labeled as “hags” when they get old and guys get labeled as sexy with age. Anyways, I’m turning 30 on August 30 and you know what, I’m not running away from it. I’m not gonna lie about my age or sing songs that I feel will sell better because they sound “younger.” I’m gonna celebrate my age because you know what, I’m wiser, I’m stronger and TRUST ME I’m a much better lover than I was 10 years ago.

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Loading...