Beatrix Ramosaj ka bërë një postim falënderues në Instagram.

Beatrix Ramosaj ditët e fundit i kaluar në Ibiza të Spanjës bashkë me mikeshat e saj Dorina Gegiçin dhe Aurela Hoxhën, si duket këngëtarja ka kaluar kohë shumë të mirë.

Me një postim të bërë në llogarinë e saj në Instagram artistja ka falënderuar zotin që ka bekuar atë me një shoqëri të tillë.