“Pjesëtarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, dje (15-gusht) rreth orës 14.00, kanë kryer bastisje në shtëpinë e 25-vjeçarit G.A. Nga Tetova, me lokacion në rrugën ,,Aleksandar Jovanovski-Zhurçin,, në Tetovë.

Gjatë bastisjes, të realizuar me urdhër të gjykatësit, është gjetur marihuanë, bluajtëse plastike dhe rizëll, me çrast personi G.A. është privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policor Tetovë, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, kështu që kundër tij do të pasojnë edhe parashtresa adekuate” thuhet në njoftimin e policisë së Tetovës

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...