Autobusë të transportit në Shkup, për shkak të festës shtetërore të Ilindenit, nesër do të qarkullojnë sipas itenerarit të së dielës.

NQP Shkup njoftoi se ekipet kujdestare do të kenë tre sportele për bileta: Qendër transportuese nga ora 7 deri në orën 19:30, Tregu i Gjelbër nga ora 7 deri në orën 19.30 dhe Gjorçe Petrov nga ora 7 deri në orën 13.