Tomor Morina i lirë dhe rrugës për Kosovë.

Në emër të Kryetarit Ahmeti, bashkë me nënkryetarët Duraku dhe Mexhiti, Blerim, Ejupin, Kreshnikin, Muharremin, Sadushin, uruam Tomorin pak çaste pas lirimit dhe e përcollëm për Kosovë, shkruan në facebook, Artan Grubi.

T mobile In article [1]