Policia ka njoftuar se nga i dyshuari është konfiskuar një celular dhe është dorëzuar për ekspertizë në Sektorin për kibernetikë dhe forenzikë digjitale.

Policia deri te Prokuroria Publike ka dorëzuar padi penale kundër personit me iniciale V.Ç (51) i cili dyshohet për thirrje të dhunës, gjegjësisht për shpërndarje të gjuhës së urrejtjes, racizëm dhe material ksenofobik me anë të rrjeteve sociale.

Policia ka njoftuar se të dyshuarit i është konfiskuar një celular dhe është dorëzuar për ekspertizë në sektorin për kibernetikë dhe forenzikë digjitale.