Nëpunësit policor në SPB Ohër mbrëmë në orën 19:40 në rrugën rajonale Ohër-Shën Naum i arrestuan L.G.(34) dhe A.V.(39) të dy nga Shkupi të dyshuar për prodhimtari të paautorizuar dhe lëshim në qarkullim  të drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursore.

Gjatë bastisjes së kryer në automjetet motorike vozitëse të markës “opel vektra” dhe “folksvagen pasat” të dyja me targa të Shkupit, të cilat janë vozitur nga L.G. dhe A.V., kanë bastisur edhe në banesën të cilën e ka marrë me qira njëri nga të arrestuarit, ku janë gjetur marihuanë, kokainë, peshore digjitale dhe gjëra tjera.