“Urime festën e Kurban Bajramit Juve dhe më të dashurve Tuaj.

Sakrifica, devotshmëria, solidariteti dhe bamirësia, simbole të kësaj dite, qofshin vlera udhërrëfyese të jetës tonë.

Sot dhe çdo ditë qofshi të bekuar!”.

Ali Ahmeti, lider i BDI-së