Gjësende në vlerë prej gjysmë milioni dollarësh i janë vjedhur Alex Rodriguez nga makina e tij me qira përderisa po qëndronte në San Francisko.

Sipas policisë vjedhja ka ndodhur rreth orës 10 të mëngjesit dhe hajdutët u bënë me gjëra elektronike dhe bizhuteri ë vlerë 500,000 dollarë.

Departamenti i Policisë në San Francisko thotë se sendet e vjedhura përfshijnë bizhuteri, një laptop, një aparat fotografik dhe pajisje elektronike.

Rodriguez kishte qenë në stadium pothuajse gjatë gjithë ditës.

“Më vjen keq që u morën disa sende që të natyrës personale dhe të pazëvendësueshme me vlerë sentimentale. Unë jam i inkurajuar që zbatimi i ligjit lokal ka pamjet e sigurisë së krimit dhe po bëjnë gjithçka mundet për t’i rikthyer ato” ka thënë Rodriguez,

Autoritetet policore kanë thënë se janë duke e trajtuar këtë rast me prioritet të lartë.

Loading...