Aksident trafiku në të cilin janë përfshirë më shumë automjete ndodhi një kilometër para vendkalimit kufitar Bogorodicë në kufirin e Maqedonisë me Greqinë, konfirmuan nga SPB Strumicë.

Sipas informatave të para vetëm një person është lënduar, ndërsa në vendin e fatkeqësisë policia inspekton.

Komunikacioni është rikahëzuar dhe zhvillohet nëpër rrugën e vjetër nga Gjevgjelia drejt vendkalimit kufitar Bogorodicë.

Më shumë informata për fatkeqësinë nga SPB Strumicë paralajmërojnë për më vonë. .