Në orët e hershme të mëngjesit ka ndodhur një aksident trafiku me çrast janë përplasur dy makina, njëra që i përket policisë. Nga aksidenti kanë mbetur të lënduar dy zyrtarë policorë dhe shoferi i makinës tjetër. Njëri nga policët është shtruar në spital për kurim të mëtejmë.