Në pjesën elitare të kryeqytetit britanik-Londër, drejtuesi i një Audi Q7 goditi një seri makinash të parkuara. Problemi është se këto të fundit ishin kryesisht të shtrenjta.

Sipas informacionit zyrtar, u dëmtuan McLaren 12C, Porsche 911, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga, BMË X5, Range Rover Evoque dhe disa modele shumë të shtrenjta.

Ndërsa e gjithë kjo ndodhi gjatë orëve të para të mëngjesit, automjetet ishin bosh dhe i vetmi i dëmtuar ishte shoferi i Audit.