“I dekoruari nga tre President, luftëtari i luftrave në Kroaci, Bosnje dhe në Kosovë, Bekim Berisha – Abeja, a po siç e njihnin kroatët Shoku, sot mbush plot 21 vjet nga përfitimi i përjetësisë.

Luftëtar i pashoq, udhëheqës i denjë, patriot i pashembulltë, trim i mençur, shëmbëlltyrë e UÇKsë.

Luftoi gjithandej, por jetën ia fali heroikisht tokës së vet, Kosovës, bashkë me Bedri Shalën, Elton Zherkën, Përmet Vulën.

Lavdi Abejës, Bedriut dhe të gjithë dëshmorëve të luftës për liri.” – thotë Ahmeti

Për më shumë ndiq linkun: