Afërdita Dreshaj është kthyer prapa në kohë duke publikuar imazhe nga fëmijëria.

Afërdita Dreshaj ka ndarë me ndjekësit imazhe të reja në rrjete sociale, të cilat i kishte realizuar vite më parë.

Në këto imazhe të këndshme, ajo shfaqet në duart e nënës dhe gjyshit si një bebe shumë e ëmbël.