Kreu i Drejtorisë së Çështjeve Fetare (Diyanet) të Turqisë, Ali Erbaş, ka bërë të ditur se të paktën 28 haxhinj turq kanë ndërruar jetë gjatë Haxhit, raporton Anadolu Agency (AA).

“28 vëllezër ndërruan jetë gjatë Haxhit”, tha Erbaş, i cili uroi mëshirën e Allahut për ata që ndërruan jetë dhe përcolli ngushëllime për të afërmit e tyre.

Haxhi është një nga pesë “shtyllat e Islamit” të cilën duhet kryer një herë në jetë nga burrat dhe gratë të cilët kanë mundësi financiare.

dhuro
Loading...
Global