Karriget e palosshme janë të pajisura me një mbulesë mbrojtëse kundër diellit 50+ UPF, derisa është në gjendje të mbajë deri në 115 kilogramë.

Ju mund ta vëni poshtë rrjetën kundër insekteve nga pjesa e sipërme e tendës, e cila ngulet në tokë.

Mjafton ta hapni patentin e saj dhe lamtumirë mushkonja të bezdisshme.

Produktin mund ta blini në Amazon për 55 euro.

Loading...
Global