Pozoi edhe në këtë vend.

Këngëtarja Zaimina Vasjari ka habitur ndjekësit e saj me një imazh që e hodhi në Instagram, shkruan Syri Kosova.

Ajo shihet se pozoi në shkelëse të jahtit dhe rrezikonte të binte në ujë.

Sido që të jetë, Zaimina dukej fort seksi!

View this post on Instagram

🧜🏽‍♀️

A post shared by ᴢᴀɪᴍɪɴᴀ ᴠᴀsᴊᴀʀɪ (@zaimina_vasjari) on