Dje rreth orës 05 e 50 minuita, në Lagjen Drenovec dhe në fshatin Xhepçisht, pjestarët e policisë nga Stacioni policorë Tetovë, për shkak të thyerjes së regullave të Ligjit për të huaj, janë arestuar tetë shtetas të huaj edhe atë : M.H. (43), A.M. (31), Y.L. (70),  E.Z. (24), H.Sh. (27), R.Sh.(29), A.L. (19) dhe E.T. (34) të gjithë nga Republika e Shqipërisë.

Personat e arestuar janë mbajtur në Stacionin policorë Tetovë për procedurë të mëtutjeshme dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, të njëjtit do të deportohen në shtetin amë.