Meghan Markle është cilësuar ‘fëminore-e papjekur” dhe një ‘kontrolluese e frikshme” ditën e sotme pasi ekipi i saj i sigurisë paralajmëroi tifozët e tenisit të ndalojnë shkrepjet e fotove në Wimbeldon, duke përfshirë edhe një personazh të njohur VIP që as e që e kishte idenë se Markle ishte e pranishme në shkallët e stadiumit.

Ish-ylli i “Suits” bëri një paraqitje surprizë në enjten për të parë mikeshën e saj Serena Ëilliams ndërsa të pranishmit u porositën që të mos shkrepin foto në drejtim të Dukeshës duke qenë se ajo ishtë e pranishme aty në cilësinë e një njeriu t thjeshtë edhe pse të pranishmit kanë qenë më shumë se 12 mijë njerëz dhe miliona të tjerë kanë qenë duke e ndjekur nga ekrani.

Kjo kërkesë e Meghan për të mos u fotografuar është cilësuar si absurde dhe e pavend e madje shumë e kanë cilsuar Dukeshën si fëminore.