Absurditet.si e kuptojn politiken grupacionet politike ne vend , per tu pasuruar dhe per biznes apo per realiziminm e projekteve kombtare dhe problembe shteterore?Politika si shkence eshte veprimtari e organizuar per te udhehequr me problemet e pergjithshme shoqerore per te mar vendime te rendesishme dhe per te dhene llogari perpara votueseve per realizim apo dhe mos realizim te projekteve dhe puneve qe me pare i kane percaktuar.Ne politik nuk ka pergjegjesi penale civile erj,por ka pergjegjesi morale para elektoratit, por kjo vlen vetem per ato poltikbers qe kane moral dhe etik ne ushtrimin e ketyre funksioneve, qe fatkeqsisjt ktu tek ne kjo peegjegjesi eshte zero.Me lart thash grupacione politike sepse ne shkencen politike parti do te thote nje grup i caktuar njerezish me ide dhe me veprii te perbashket bashkohen per realizimin e interesave te pergjithme shoqerore si dhe nje ser kuader ekspertesh te fushave te ndyshme si ne aspektin ekonomik,juridik,social ,shendetesor, kulturor etj.Them me plot pergjegjesi se ktu nuk ka parti politike por grupacone individish qe vijne ne pushtet per realizimin e interesave personale dhe grupore, eh hh ku mbeti pergjegjesia morale? ,nuk ekziston fare sepse per me i dhene dikujt moral duhet qe se pari te keh vet moral,premtimet boshe te stilit “kulla prej letre”,eshte synonim i grupacioneve politike,veprimi i grupacioneve politike eshte i qedrimit”domino efekt”qe si pasoj kemi joprofesionalizem ne gjitha institucionet shteterore.Grupacionet poltike ne Maqedoniper terheqjen e me teper votueseve shpesh avoncojn mjek qe ka ndikim te pacient e vet apo ndoje prijes fetar qe mas edhe tyre u ndrohet”profesioni”, vetem se ashtu duan grupacionet politike
Shkruan, Qani Shabani

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();
Global