Stephanie Niznik ka ndërruar jetë në moshën 52 vjeçare.

Sipas Variety, aktorja e “Everwood” vdiq papritur më 23 qershor në Encino, Kaliforni.

Stephanie ishte më e njohur për rolin e saj si Nina Feeney, në “Everwood”.

Ajo mori pjesë edhe në shumë filma të tjerë dhe kalonte kohë në organizata të fëmijëve dhe shpëtimit të kafshëve.