y hajna kanë vjedhur një pishinë që montohet me vlerë prej 300 funtave në Uorthing të Britanisë së Madhe.

Pamjet nga kamerat kanë kapur gjithçka, derisa hajdutët kryen vjedhjen në ditën më të nxehtë sivjet në Britani, ku temperatura arriti 38.7 gradë Celcius.

Policia në këtë qytet në Britani ka konfirmuar se rasti është raportuar dhe kanë marrë pamjet. Ata thonë se rasti mund të zbardhet shpejt.

Këto janë pamjet kur hajnat vjedhin pishinën dhe nuk dallohen fare: