Të gjithë ne dëshirojmë të dukemi më të rinj dhe të jetojmë sa më gjatë të jetë e mundur.

Edhe pse gjenetika na jep një të “shtyer”, dieta gjithashtu luan një rol vital për ta arritur jetëgjatësinë.

Nga kjo, mund të jetësohet teoria se “ti je ajo çfarë ha”, transmeton lajmi.net.

Sido që të jetë, të ndjekim listën e plotë të ushqimeve që ua rigjallërojnë lëkurën, të cilat duhet përfshirë në rutinën ditore.

Avokado

Manaferrat

Karotat

Frutat agrume

Hudhra

Çokollata e zezë

Vaji i ullirit

Domatet

Peshqit me vaj

Shafrani i Indisë

Loading...