Ariana Grande ka hapur sërish disa tema shumë të ndjeshme rreth jetës së saj gjatë vitit të fundit.

Ariana Grande ka bërë një koment të rrallë publik për marrëdhënien e saj me ish të fejuarin Pete Davidson.

Në një intervistë për Vogue, Ariana thotë se u takuan pasi miqtë e bindën atë të shkonte në New York për një verë.

“Miqtë e mi më thanë eja sepse do të kemi një verë argëtuese. Dhe pastaj takova Pete”, tha Ariana.

“Ishte e pakuptimtë, e bukur dhe çmenduri. Unë e doja dhe nuk e njihja”.

Ariana dhe Pete u fejuan vetëm disa javë pasi filluan të takoheshin në maj të vitit 2018 por marrëdhënia e tyre përfundoi në tetor.