Pas albumit të saj, i cili u promovua në një mënyrë tepër interesante, Altuna Sejdiu ka vazhduar pushimet

Këngëtarja është parë që disa ditë në pushime dhe nga atje ajo ka sjell foto tepër të nxehta për të gjithë fansat e saj.

E fundit është një foto nga plazhi ku ajo shihet e veshur me bikine të kuqe me një pelerinë të kuqe, një foto kjo shumë artistike.

Ndryshe, Tuna është në Kamer të Turqisë ku thuhet se pritet të jetë fytyrë marketingu për një kompani turke.