Dje në ora 23 e 55 minuta, në bulevardin ,, Vidoe Smilevski Bato,, në Tetovë, personi R.R, (23) nga Tetova, duke drejtuar veturën ,,Dje në ora 23 e 55 minuta, në bulevardin ,, Vidoe Smilevski Bato,, në Tetovë, personi R.R, (23) nga Tetova, duke drejtuar veturën ,,Wolkswagen Polo,, me targa të Tetovës, ka humbur kontrollin dhe ka devijuar nga rruga.
Në këtë aksident lëndime të rënda trupore ka marrur bashkudhëtari 15-vjeçar nga fshati Kamnjan, i cili pas dhënies së ndihmës mjekësore në Spitalin klinik të Tetovës, është transferuar në Kompleks klinikat ,,Nënë Tereza,, në Shkup. Ndërsa, lëndime trupore kanë marrur edhe dy bashkudhëtarët tjerë, A.B. (24) nga fshati Siniçan dhe M.I. (24) nga fshati Veshallë, të cilët me Autoambulancë janë dërguar në Spitalin klinik të Tetovës për dhënien e ndihmës mjekësore.
Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga SPB Tetovë.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();