Më datë 9-korik rreth orës 16 e 40 minuta, në rrugën ,,Vëllezërit Milladinovi,, në Tetovë, personi B.H. (50) nga Tetova duke drejtuar veturë, ,,Opel Vektra,, me targa të Tetovës, ka aksidentuar këmbësoret S.M.(20) nga Shkupi dhe R.S. (40) nga Tetova.

Në këtë aksident lëndime trupore kanë marur këmbësoret, të cilat janë dërguar për ndihmë mjeksore në Spitalin klinik të Tetovës.

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi i SPB Tetovë.

Loading...
Global