Më datë 02 korik 2019 në rrugën regjionale Vollkovi-Tetovë, në fashatin Radiovcë, personi R.A. (32) nga fshati Gërgurnicë, duke drejtuar veturën ,,Golf 4,, me targa të Tetovës, ka humbur kontrollin ndaj veturës dhe ka devijuar nga rruga dhe është përplasur në një murr prej betoni.
Në këtë aksident lëndime të rënda trupore ka marurbashkudhëtarja F.R. e cila është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, për dhënjen e ndihmës mjeksore, kurse bashkëudhëtarët I.A. dhe H.A. Kanë marur lëndime të lehta trupore dhe ndihmë mjeksore kanë marur në Spitalin e Tetovës.
Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi inpektues nga SPB Tetovë.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();
Global