Dy tërmete që kanë ndodhur sot në Kozhani, Greqia fqinje janë ndjerë edhe në Ohër, Strugë, Manastir dhe Resnjë.

Epiqendra e tërmeteve ka qenë 220 kilometra në juglindje të Shkupit në Greqinë fqinje dhe rrjedhin nga rajonin epiqendror Kozhani.

Tërmeti i parë ka ndodhur në ora 12:50 me magnitudë të Rihterit 5.0, ndërsa i dyti në ora 12 e 59 minuta me magnitudë të Rihterit 4:0