Tayna ka publikuar në rrjetet sociale një thënie të aktorit të famshëm Will Smith, në lidhje me bashkëshorten e tij.

“Lumturia e saj nuk është përgjegjësia ime. Ajo duhet të jetë e lumtur dhe unë duhet të jem i lumtur si individ. Më pas bashkë duhet ta ndajmë lumturinë tonë. T’ia kalosh dikujt përgjegjësinë që të të bëjë të lumtur, është egoiste”, ka thënë Smith.