Disa llogari në Instagram vështirë se mund t’i shikoni, pasi disa nuk bien hsumë sy si personazhet që mundohen të tregojnë format e tyre për disa like më shumë dhe luftën e hapur mes VIP-ave.

Por, ka dhe një gjë të mirë, sepse ka edhe llogari si ajo e Celeste Barber, që mundohet të imitojë pak në këtë botë iluzionare.

Celeste publikon fotografi në profilin e saj në Instagram, ku rikrijon fotot e të famshëmve . Gjëja e veçantë për fotografitë e saj është se ajo i bën pa shkëlqim. Ajo zëvendëson atë që sheh në foto. Ajo ngre kokën nën një karrige mbrapa, zvarritet nëpër pemë në të brendshme ose fotografon veten në pasqyrën në shtrat.

Ajo që është e lehtë dhe seksi me yjet e tregon fare lehtë Celeste.

Ajo po bëhet gjithnjë e më e suksesshme. Ndjekësit e saj e duan atë për humorin e saj. Dhe për shkak se është kaq mirë të festosh papërsosmëritë midis fotove të këtyre personazheve.

E gjitha filloi si shaka. “Unë thjesht bëj foto duke u dukur si këta njerëz dhe njerëzit janë të guximshëm, por a është vërtet i guximshëm?”, Tha ajo për Daily Telegraph . Ajo është thjesht një feministe. Dhe i bën njerëzit të qeshin.

“Humori është ekzistencial për shëndetin mendor, dhe ne duhet të jemi mirënjohës për feminitetin tonë, që është një feminizëm i vërtetë për mua”, i shkruan ajo një përdoruesi nën një nga fotot e Celeste.

Rastësisht, vetë të famshmit shpesh i shohin fotografitë e tyre vërtet qesharake.