Rikthehet në skenë Vittorio Ceçhi Gori, ish-presidenti i lavdishëm i Fiorentinas në kohët e arta, me Batistuta, Edmundo dhe Enrico Chiesa.

Pikërisht në sajë të babait, edhe i biri luan sot në Firence, sipas ish-padronit, që për mediat tha:

“Federico luan te Fiorentina falë meje… Ai veshi këtë fanellë sepse i ati këtu ka shkruar histori dhe ai që e mori në Firence isha unë”.

Loading...
Global