Ne të gjithë e duam shkencën kur bëhet fjalë për shkatërrimin ose shpërthimin e gjërave dhe kjo është me të vërtetë argëtuese.

Këtu është një tjetër video shumë e kënaqshme nga kanali Gear!

Objektet e rastësishme transformohen pas kontaktit me azot të lëngshëm.

Kjo është e gjitha e treguar në lëvizje të ngadalta për të shtuar edhe më shumë kënaqësinë e syrit të shikuesit.

Loading...